Keresés
Close this search box.

Szabászkés gyártás

Tevékenységünkben meghatározó szerepet tölt be a szabászkések gyártása. Cégünk bőr, textilipari, egy és kétélű, különféle alakos lyukasztókkal kombinált kések cipőipari és autóipari szabászkések készítését végzi több évre visszamenő nagy szakmai tapasztalattal.

Speciális szabászkések

Kiemelkedő szakértelem a cipő- és autóiparban

A cégünk tevékenységei között az egyik legfontosabb szegmens a speciális szabászkések gyártása, melyek nélkülözhetetlen eszközök a cipőiparban. Cégünk szakértelme a bőr- és textilipari készítmények széles skáláját fedi le, beleértve az egy- és kétélű, különféle alakos lyukasztókkal kombinált késeket is. Különösen kiemelkedünk a cipőipari és autóipari szabókések készítésében, melyet több évtizedes szakmai tapasztalatunk támogat.

Mérnöki szakértelem és precíz megoldások

Az ügyfelek elvárásainak teljesítése, fejlett technológiával

Ezen kiváló minőségű szabászkéseink különleges jellemzője, hogy speciális gyártási technológiánk eredményeként jelentősen tartósabbak a piaci versenytársak termékeinél. 

Az általunk alkalmazott speciális megoldás nemcsak az eszközök élettartamát növeli, hanem hozzájárul a vágási feladatok precizitásához is, amely elengedhetetlen a cipőfelsőrész minőségi elkészítéséhez.

Ügyfélközpontúság

Az Ön igényeinek teljesítése érdekében

Széles termékkínálatunkat mind belföldi, mind külföldi piacokon értékesítjük. Elkötelezettségünk a minőségi termékek iránt és a szakmai tapasztalatunk biztosítja ügyfeleink számára a legmegfelelőbb szabókéseket a cipőipari és autóipari alkalmazásokhoz.

Partnereink

További szolgáltatásaink: