Keresés
Close this search box.

Lemezmegmunkálás

Gépgyártáshoz és az elektronikai iparhoz kapcsolódó lemezalkatrészek nagypontosságú vágása, hajlítása és készre szerelése.

Innovatív lézervágási megoldások

Hatékonyság és rugalmasság az anyagmegmunkálásban

A lézervágási technológia az anyagmegmunkálásban a legköltséghatékonyabbnak bizonyult módszerek közé sorolható. Kifinomult ütemező szoftverünk segítségével a munkafolyamatok hatékony végrehajtását garantáljuk.

E technológia alkalmazásával gyors, rugalmas és költségtudatos lemezfeldolgozást és gyártást biztosítunk. A lézervágó berendezések által előállított eszközökkel számos anyag, így az acél, rozsdamentes acél, alumínium, bronz és réz megmunkálását is képesek vagyunk végezni.

Évtizedes szakmai tapasztalat

Testre szabott megoldások a prototípustól a sorozatgyártásig

A lemezmegmunkálásban több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk, melyhez hozzájárul a szakmailag magasan képzett lemezmegmunkáló és hegesztő csapatunk is.

Elsődleges célunk az átfutási idő redukálása és a termék minőségének precíz felügyelete. Függetlenül attól, hogy prototípus vagy tömeggyártásról van szó, a gyártási folyamatot minden esetben a megrendelő specifikus igényeihez szabjuk.

Egy jól működő mérnöki csapat sikertörténete

Átfogó szakmai kvalitásunk lehetővé teszi bármely üzemen belüli lemezmunka kivitelezését.

  • Lézer vágás vagy vízvágás
  • CNC Hajlítás // CNC Lyukasztás  // CNC Nyomás // CNC Hengerítés // CNC Formázás CNC Csiszolás és polírozás

Az elkészült termékek felületkezelésére több alternatívát kínálunk ügyfeleinknek (A teljesség igénye nélkül) kémiai felületkezelések, porfestés, polírozás.

További szolgáltatásaink: