Keresés
Close this search box.

Alkatrész gyártás

Cégünk nemcsak szerszámkészítéssel és gépgyártással foglalkozik, hanem széles körű alkatrészgyártási szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek.

Sokoldalú gyártási megoldások

Alkatrészgyártás és megmunkálás, a megrendelő igénye szerint

Az alkatrészek előállítása a megrendelő által szolgáltatott tervek, rajzok vagy mintadarabok alapján történik. A termékek kiváló minőségét az adott szakterületben kiemelkedő képességgel rendelkező szakembereink biztosítják.

Kiváló minőségű alkatrészgyártás

Rugalmas sorozatgyártás és egyedi megoldások

A termékek előállítását az adott szakmunkában kiemelkedő minőséget produkáló szakembereinkkel valósítjuk meg. A sorozatnagyság nem behatárolt, rendelhetők közép- és kis sorozatok, igény esetén egyedi darabok is. El tudunk készíteni kis- és nagyméretű, nagy bonyolultságú, nagy pontosságú alkatrészeket acélból (a St37-es acéltól az erősen ötvözött acélig), színesfémekből, öntvényekből és műanyagból egyaránt. A megrendelt terméket minden esetben a kívánt anyagminőségből állítjuk elő; ha szükséges, biztosítjuk hőkezelését, illetve felületkezelését.

Innovatív és professzionális géppark

A kiváló minőségű és precíz munka, aminek csak az álmok szabnak határt!

Legyen szó lemez megmunkálásról, vágásról, hajlításról vagy akár felületkezelésről is. Gépparkunk hagyományos, NC, és CNC vezérlésű gépekből áll, legyen a marási, esztergályozási, köszörülési, vagy lemezmunka. Kapacitásunk bővülése érdekében nemrégiben üzembe állítottuk egy új CNC megmunkáló központot, mellyel a marási kapacitásunk jelentősen megnövekedtet, és a jellemző méretek megmunkálhatósága jelentősen bővült. Az új gépünk lehetővé tesz 5+1 tengelyes megmunkálást az igen nagy alkatrészek szempontjából is (1850 x 950 x 950 mm).

További szolgáltatásaink: