Keresés
Close this search box.

Impresszum

RIGO Szerszám - és Formakészitő Korlátolt Felelősségü Társaság

Hivatalos elnevezésRIGO Szerszám – és Formakészitő Korlátolt Felelősségü Társaság
Rövid elnevezésRIGO Kft
Székhely1221 Budapest, Orsovai u. 3.
Telephelyek5435 Martfű, Gesztenye sor 1.
5430 Tiszaföldvár, Kossuth út 119.
Levelezési cím5435 Martfű, Gesztenye sor 1.
Cégjegyzékszám01-09-684286
Adószám10489206-2-43
EU adószámHU10489206
Nyilvántartásba vevő hatóságFővárosi Törvényszék Cégbírósága

Kapcsolat

emailrigokft@rigokft.hu
Telefonszám+36 56 580 031
Postacím5435 Martfű, Gesztenye sor 1.
FacebookFacebook oldal
LinkedInLinkedIn oldal

A www.rigokft.hu webhelyen üzemeltetője az RIGO Kft. (későbbiekben üzemeltető) a feltüntetett hibás adatok vagy árak tekintetében nem vállal felelősséget, a tartalom megváltoztatás (részben vagy egészben) jogát fenntartja.

A weboldal teljes terjedelmében üzemeltető szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal (részben vagy egészben) másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weblapon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Az oldalon található stockfotók a www.freepik.com és a www.pixbay.com oldalról származnak. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldalon található fotóknak, képeknek, videóknak a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.