Keresés
Close this search box.

A RIGO Kft.

A családunk az erősségünk.

RIGO Kft-t, egy családi vállalkozást, amelyet 1990-ben alapítottak. A cég fő tevékenységi területe a fémipari megmunkálás, lemezmunkák, marás és esztergálás, melyeket széles körben alkalmaznak különböző iparágakban, mint például az autóipar, az építőipar, az elektronikai ipar és az élelmiszeripar.

Emellett a RIGO Kft büszke arra, hogy saját fejlesztésű és saját szabadalommal rendelkező könyvkötő gépeket is gyárt és értékesít világszerte. Ezek a gépek nagy segítséget nyújtanak azoknak a nyomdáknak, könyvkötőknek, akik hatékonyan szeretnének dolgozni és magas minőségi kötéseket előállítani.

Innováció és Partnerség. A DNS-ünkebn van.

A RIGO Kft az elmúlt évtizedek során számos fontos projektben vett részt, és olyan neves vállalatokkal dolgozott együtt, mint a Bosch, a Claas és a Electrolux.

Az évek során a cég szakértelmének és minőségi szolgáltatásainak köszönhetően számos díjat és elismerést is kapott.

A RIGO Kft-nek fontos az innováció és a fejlődés, és folyamatosan figyelemmel kísérjük az iparágban zajló új trendeket és technológiákat.

A cégünk egy dinamikus és tapasztalt csapatból áll, akik elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége és a minőségi munka iránt.

Semmi sem köt úgy, mint a RIGO

RIGO Kft egy megbízható és elismert családi vállalkozás, amelynek széles körű szakértelme és tapasztalata van a fémipari megmunkálás, lemezmunkák, marás és esztergálás területén.

Emellett a saját fejlesztésű könyvkötő gépeknek köszönhetően a cég nagy hatékonysággal és magas minőségben gyárt kötéseket világszerte.

Ha Ön is olyan partnert keres, aki megbízható és magas minőségi szolgáltatást nyújt, akkor a RIGO Kft-t bátran ajánljuk!